Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Dobbelspel

Strategisch dobbelspel

Een dobbelspel verveelt eigenlijk nooit: hoe kan het dat de één geluk heeft, terwijl de ander steeds net de verkeerde combinaties gooit? Dobbelen via GameDuell.nl is in ieder geval altijd spannend en biedt elke speler dezelfde kansen. In dit online dobbelspelletje gaat het niet alleen om geluk, maar ook om strategie. Wie weet het dobbelspel goed te spelen en gaat er met de maximale score vandoor?

De regels van het online dobbelspel op GameDuell.nl zijn heel eenvoudig. Elke speler mag per beurt drie keer gooien. Tijdens een dergelijke beurt moet geprobeerd worden zoveel mogelijk punten te scoren. Als een speler tijdens een eerste beurt bijvoorbeeld twee zessen gooit, dan mogen deze apart gelegd worden. De tweede en derde beurt kunnen dan gebruikt worden om extra zessen te gooien.

Dobbelspel: de regels

dobbelen

Na de drie worpen mag de speler zijn score invullen op het scoreblok. Hierop is ruimte voor verzamelingen van hetzelfde getal (bijvoorbeeld vieren of vijven), maar ook voor straatjes (vier of vijf opvolgende getallen) en meerdere gelijke stenen van een willekeurig getal. Als het niet lukt om tijdens een beurt een goede score te gooien, dan is het mogelijk een vakje weg te kruisen. Dit vakje kan dan ook later niet meer ingevuld worden. Het spel bestaat uit vijftien rondes. Wie uiteindelijk de meeste punten heeft verzameld, is de winnaar van het spel.

online dobbelen

Online Dobbelen is gratis mogelijk bij GameDuell.nl. GameDuell is dé spelletjessite van Europa. Met een aanbod van honderden spelletjes, biedt GameDuell.nl spelletjes voor elk moment. Wie met het dobbelspel veel geluk heeft, kan zijn of haar geluk ook beproeven in andere kaart- of denkspellen. GameDuell.nl biedt niet alleen de spelletjes aan, maar ook passende tegenstanders en natuurlijk een handige speluitleg voor ieder spel. Zo kan iedereen voorbereid de strijd aan gaan om de winst!