Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Denksport

Denksport goed voor de hersenen!

Slimmer worden wil iedereen wel, maar daar ook iets voor doen? Zolang het maar niet de hele dag in de boeken zitten is! GameDuell.nl heeft daar iets op bedacht: Denksport. Sport, maar dan met de hersenen. Op de website zijn een heleboel Denksport opgaves te vinden die met slim nadenken opgelost kunnen worden. Een voorbeeld: Spot de Spullen, waarbij verstopte voorwerpen zo snel mogelijk opgespoord moeten worden. Ook een goed Denksport raadsel is GameDuell.nl niet vreemd, kijk maar naar Sudoku, waarbij de ontbrekende getallen in de juiste vakjes geplaatst moeten worden.

GameDuell.nl is specialist in Denksport en geeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar hersenen te trainen, in kleine spelletjes die slechts een paar minuten duren.

GameDuell.nl past altijd!

denksport

Een spelletje spelen op GameDuell.nl past in elke planning. Of het nu gaat om een kaartspelletje of om echte Denksport: elke game die op GameDuell.nl te vinden is, duurt hooguit een minuut of vijf. Het is dus de perfecte manier om even te ontspannen, of om wat verloren minuten toch nuttig te besteden.

denksport opgaves

De ruime keuze maakt GameDuell.nl extra aantrekkelijk; het is toch fijn als de spelletjes een beetje afgewisseld kunnen worden, zodat er ook iets leuks is voor de momenten dat de hersenen juist even willen ontspannen. Dan kan bijvoorbeeld Jetrip gespeeld worden, waarbij strategisch inzicht veel belangrijker is dan hard nadenken. Hetzelfde geldt voor het spannende Magnoid.

Het inschrijven op GameDuell.nl is helemaal gratis, evenals het spelen van Denksport spelletjes of andere games. Bij aanmelding krijgt elke speler direct gratis speelgeld uitgereikt, zodat hiermee bijvoorbeeld duels gespeeld kunnen worden. Het speelgeld kan op verschillende manieren aangevuld worden. Geef bijvoorbeeld eens een vriend of kennis op en ontvang beide extra speelgeld. Of laad het speeltegoed gewoon weer op; dat mag een aantal keer voor niets!