Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Coole spelletjes

Coole spelletjes!

Omdat er al genoeg saaie spelletjes op internet te vinden zijn, heeft GameDuell.nl besloten om alleen maar coole spelletjes online te plaatsen. En dat is behoorlijk gelukt, gezien het brede assortiment. De coole spelletjes zijn niet saai en zeker niet hetzelfde; aan de ene kant zien we klassiekers als Hartenjagen en Klaverjassen en aan de andere kant zien we actiespellen als Jewel Splash en Fluffy.

Het leuke is dat al deze coole spelletjes helemaal gratis te spelen zijn. Hoeft er dan niets voor gedaan te worden? Jawel, alleen even de speelnaam registreren, dat is alles! Daarna kunnen alle coole spelletjes meteen uitgeprobeerd worden.

Superspannend: minidivisie

coole spelletjes

Op GameDuell.nl zijn zoveel coole spelletjes te vinden, dat het het leukste is om deze pret ook met een ander te delen. Gelukkig kan dat op verschillende manieren, bijvoorbeeld in de minidivisie. De minidivisie is een kleine wedstrijd tussen maximaal twaalf spelers. Alle spelers spelen één keer tegen elkaar en voor elke speler wordt genoteerd hoeveel andere spelers hij of zij wist te verslaan. Degene die de meeste tegenspelers te slim of te snel af was, wint de hoofdprijs. Bleken meerdere spelers even sterk? Dan wint degene die de hoogste score wist te behalen.

coole spellen

Om de minidivisie extra leuk te maken, staat deze open voor allerlei spelers. Dat betekent dat alle twintig miljoen leden van GameDuell.nl zich kunnen aanmelden en dat de samenstelling van een minidivisie dus bijna nooit hetzelfde is.

GameDuell.nl biedt als uniek kenmerk een fairness-garantie. Dat betekent dat eerlijk spelen gegarandeerd is. GameDuell.nl selecteert tegenspelers op speelsterkte, zodat iedereen een gelijke kans heeft om te winnen. Deze fairness-garantie geldt ook voor de minidivisies. Deze spelers hebben allemaal ongeveer een zelfde speelsterkte en om er zeker van te zijn dat dat ook voor het bewuste spel geldt, mogen alleen spelers meedoen die dat spel al tenminste tien keer gespeeld hebben.