Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Casual games

Casual games voor elk moment

Soms is het even lekker om gewoon niets te doen. Nou ja, bijna niets. Wat casual games op internet spelen bijvoorbeeld. Dit ontspant, het vraagt om een minimale inspanning en het is ook nog eens heel leuk om te doen. Om alles niet moeilijker te maken dan nodig is, zijn tal van leuke casual games te vinden op GameDuell.nl.

Voor wie nog niet van GameDuell.nl gehoord heeft: GameDuell.nl is dé spelletjessite van Europa. Met een uitgebreid aanbod en maar liefst 20 miljoen geregistreerde spelers, behoren we tot de grotere spelsites. Aan die positionering werken we natuurlijk nog dagelijks, bijvoorbeeld door steeds nieuwe games toe te voegen.

Productiever met casual games

casual games

Hoewel casual games natuurlijk prima thuis gespeeld kunnen worden, is het ook een goed idee om er af en toe een of twee in te plannen op het werk. Regelmatige ontspanning verhoogt namelijk de productiviteit. Bovendien geeft het weer even wat extra energie en wordt het na het spelen van zo’n spelletje soms ineens net weer makkelijker om een doorstart te maken met dat grote project, of toch die ene bespreking bij te wonen.

casual game

Omdat de spelletjes van GameDuell.nl gewoon via internet te spelen zijn en hier verder geen installatie voor nodig is, zijn ze door praktisch iedereen, op praktisch elk moment van de dag te spelen.

GameDuell.nl is blij met zoveel enthousiaste gamers en wil nieuwe spelers dan ook de mogelijkheid geven om kennis te maken met GameDuell.nl. Dit kan via een gratis registratie als proefspeler. Proefspelers krijgen niet alleen toegang tot veel spelletjes, maar ontvangen ook gratis speeltegoed. Dit tegoed kan gebruikt worden om een duel aan te gaan met een andere speler, om zo de speelsterkte te verbeteren en meer punten binnen te halen. Is het gratis speltegoed op? Dan kan het tot twee keer toe gratis opgeladen worden.