Welkom bij GameDuell


Registreer kosteloos en begin meteen met spelen.

  • Speel spannende spellen
  • Een grote en actieve speelgemeenschap
  • Speel om echte winsten
Een spellen-website met veel variatie
  • Grote selectie aan spellen
  • Echte tegenstanders
  • Echte winsten
Uw veiligheidsgarantie
  • Veilige SSL verbinding
  • Speel direct in uw browser
  • Geen advertenties

 

Browserspelletjes

Grappige browserspelletjes spelen

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: net een leuk spelletje gevonden, als blijkt dat het alleen te spelen is na installatie. En spelletjes zomaar installeren, dat kan niet altijd overal. De oplossing? Browserspelletjes!

Of beter gezegd nog: gratis browserspelletjes. GameDuell.nl helpt hierbij. GameDuell.nl is dé verzamelplaats van talloze gratis browserspellen, die gewoon online gespeeld kunnen worden. Geen gedoe met installeren, alleen even snel registreren en meteen spelen.

Vereisten browser voor browserspelletjes

browserspelletjes

Om de goede werking van de browserspelletjes te garanderen, stelt GameDuell.nl wel een aantal voorwaarden aan de gebruikte configuratie. Het kan zijn dat de spelletjes anders ook werken, maar mogelijk gaat het dan iets langzamer of zijn de graphics minder mooi. De browserspelletjes van GameDuell.nl werken het allerbeste in combinatie met Inernet Explorer. Ook is het noodzakelijk om een recente Flash Player te installeren en de Javascript elementen in te schakelen. Dat laatste kan via het ‘Extra’ menu in de browser. Werken de spelletjes nog niet? Controleer dan voor de zekerheid ook even het beveiligingsniveau. Dit is te vinden bij de internetinstellingen en moet op gemiddeld of lager ingesteld worden.

gratis browserspelletjes

Tot slot kan het nog zijn dat de firewall problemen geeft. Als dat het geval is, dan kan de toegang tot GameDuell.nl apart worden toegestaan, door de speler zelf of anders door de systeembeheerder.

Wie zich verdiept in de browserspelletjes op GameDuell.nl, merkt al snel dat het niet automatisch zo is dat de uitslag van een duel vooraf al bepaald is. Op GameDuell.nl telt behendigheid namelijk, niet toeval. De speler kan door te oefenen steeds behendiger worden in de spelletjes en zo een steeds hogere score neerzetten. Een hogere score betekent automatisch meer winkans, want dat geeft aan dat de speler geoefend is in het spel. Spelers testen hun behendigheid in duels met andere spelers, die geselecteerd worden op een ongeveer gelijke speelsterkte.